Bemutatjuk új médiapartnerünket: Alapjarat.hu

2022. február 28.

Erősen indult az év a long- tail portfólió bővülésünk terén, ugyanis januárban csatlakozott hozzánk az ország egyik legfiatalabb és legnagyobb online autós magazinja, az Alapjarat.hu. Az oldalt nem kell bemutatni a magyar internetező közösségnek, hiszen a friss autóipari hírek mellett, a mindennapi autózással kapcsolatban hasznos információkat is megtalálja az érdeklődő olvasó a portálon. Az oldal legnépszerűbb tartalmai közé tartoznak a tesztek, kvízek, de olyan új irányokról is tájékozódhatunk, mint az e-autózás vagy technikai újdonságok az iparában.

A számok tükrében

A legfrissebb közönségmérési adatok szerint az Alapjarat.hu januárban egyedi 588 132 látogatót ért el, a látogatótáborban pedig felülreprezentáltak a férfi, valamint a magas státuszú férfi internetezők, ezt jelzi a weboldalnak a nevezett célcsoportra mutatott 178-as affinitási indexe. Az oldal látogatottsága folyamatosan növekvő tendenciát követ.

Megjelenési lehetőségek

Az oldalon lehetőség van IAB standard desktop és mobil banneres megjelenésre- és tartalmi alapú együttműködésre is. (Pl. rovatszponzorációk, ügyfélre szabott egyedi tartalmak gyártása mentén.)

Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig digitális médiafelületeit szeretné csatlakoztatni az Infinety független értékesítési portfóliójába, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!