Feliratkozás hírlevélre

Portfólió

A hazai digitális piac egyik legnagyobb hálózatán havonta 4,7 millió egyedi felhasználót* szólíthat meg. Mi, az Infinetynél nem csak a széles, hanem a szegmentált elérés hívei is vagyunk, ezért kínáljuk Ügyfeleinknek a 180-nál is több, kisebb-nagyobb tematikus weboldalt számláló long-tail portfóliónkat. Több szakterületünk összehangolt munkájának eredményeképpen minden platformon és a legfontosabb kereskedelmi célcsoportokban is a top 5 elérésű szereplő között tartanak számon minket a piacon.

*Forrás: Gemius-DKT, Infinety 2023.01.

Elérésünk

Havonta 4,7 millió egyedi usert elérő*, 180-nál is több tematikus weboldalt tartalmazó mobil és desktop network.
*Forrás: Gemius-DKT, Infinety 2023.01.

Sokrétű, modern portfólió

Hálózatunk a piaci igényekre optimalizálva megfelel az image, brandépítő és performance kampányok elvárásainak is.

Auditált felületek

Minden hirdetési zónánk auditált, adataink Gemius által hitelesítettek.

Bizalomra építünk

Médiapartnereink 90%-a a kezdetektől fogva velünk együtt fejlődik, így hosszú távon is biztos lábakon álló hálózatot működtetünk.

Mennyiség és minőség

Célunk a kimagasló elérés biztosítása mellett az, hogy Ügyfeleink minél fókuszáltabban érhessék el a kívánt célcsoportjukat. A site-mixek kialakításánál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a magas reach magas affinitási mutatóval is párosuljon, ezzel megalapozva a kampány sikerességét. Long-tail portfóliónk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az exkluzív elérés: versenytársaikhoz képest akár havi többmillió*, olyan minőségi felhasználót érünk el, amelyek nem látogatják az ő oldalaikat, a mi hálózatunkon viszont fellelhetőek.
*Forrás: Gemius-DKT, 2023.01.

Digitális platformok széles köre

Portfóliónk többféle digitális csatornát tartalmaz annak érdekében, hogy hirdető partnereink a legoptimálisabb felületen és környezetben érhessék el célközönségüket. Desktop és mobil platformon egyaránt többféle kommunikációs megoldást biztosítunk a hirdetők számára. 

Prémium felületek minden szektor számára

Évente közel 300 hirdetővel dolgozunk együtt a digitális kampányaink során. Networkünk olyan tematikus felületeket ölel fel, amelyek hiteles platformot kínálnak bármelyik szektorból érkező hirdető számára, legyen szó a retail, a gyógyászat, a közlekedés, az FMCG, a healthcare, a HORECA vagy a telekommunikációs szegmensről.

Célcsoport- és tematikus csomagjaink

Weboldalainkat 9 különböző tematikus csomagba soroltuk, melyek a Gemius-DKT közönségmérése* szerint mind elérésben, mind affinitásban megfelelő felületet nyújtanak a hirdető célcsoportjának eléréséhez. Előre kialakított csomagjaink mellett minden esetben teljesen egyedi, a médiakampány céljaihoz igazított ajánlatot tudunk készíteni Ügyfeleink számára.

*Forrás: Gemius-DKT, 2023.01.

Egészség, Életmód

Havi 700 ezeregyedi látogató

Férfi, Sport, IT

Havi 2,1 millióegyedi látogató

Fiatalok, Szórakozás

Havi 1,1 millióegyedi látogató

Hírek, Információk

Havi 3,9 millióegyedi látogató

Kultúra, Gasztró, Életstílus

Havi 1,3 millióegyedi látogató

Női, Főbevásárlói

Havi 2,9 millióegyedi látogató

Családi

Havi 800 ezeregyedi látogató

Üzleti, KKV, Döntéshozói

Havi 2,2 millióegyedi látogató

Utazás

Havi 1 millióegyedi látogató

Médiapartnereink