Feliratkozás hírlevélre

Mobile Network

A megváltozott eszközhasználat és internetezési szokások miatt kiemelten fontossá vált a potenciális vásárlók mobil eszközön történő elérése. Az Infinety Mobil Network segítségével bárhol megszólíthatja a célcsoportját, mindezt változatos formátumokkal a kommunikáció céljához igazítva.

Széles elérés

Havonta több mint 4 millió okostelefon-user elérése* az Infinety mobil portfóliójával.
*Forrás: Gemius-DKT, 2023.01.

Komplex formátumkészlet

Tucatnyi, kifejezetten mobilhasználathoz igazított látványos hirdetési megoldás található a kínálatunkban.

Cross-platform kommunikáció

Összehangolt, tudatos desktop és mobil kommunikáció tervezése a sikeres kampány érdekében.

Mozgókép mobilon is

Interaktív videóhirdetési formátumok érhetők el az Infinety teljes mobil networkjén is.

Értékes látogatottsági adatok mobilon is

Aki egy weboldalt asztali számítógépről keres fel, az nem biztos, hogy mobilról is fogyasztja annak tartalmát. A különböző demográfiai csoportok internetezési szokásai eltérnek az eszközök szerint, így a hatékony digitális kommunikációhoz minden platform használati jellemzőit érdemes figyelembe venni. 2016-ban bevezetésre került a Gemius-DKT multi-platform mérése, melynek köszönhetően naprakész, elkülönült desktop és mobil látogatottsági adatok állnak rendelkezésünkre, ezzel is segítve Ügyfeleink médiatervezésének hatékonyságát.

Célozzon még pontosabban!

Az online kampányok egyik legnagyobb előnye – a mérhetőség mellett - a targetálási lehetőségek széles tárháza. A kifinomult célzási technológiák természetesen nem csak az asztali számítógépeken érhetőek el. Kampánymenedzsereink képesek olyan usereket kiszűrni, amelyek egy adott földrajzi helyről böngésznek, adott operációs rendszerrel működik a telefonjuk, vagy akár egy meghatározott mobilszolgáltató ügyfelei.

Kommunikáljon a hirdetési környezethez illeszkedve!

Portfóliónkban folyamatosan bővítjük a mobileszközre optimalizált weboldalaink számát. A letisztult, a desktop verzióhoz képest megváltozott oldalfelépítéshez újragondolt formátumkészlet szükséges. Válogasson mobil rich media kínálatunkból az ízlésének megfelelően: az IAB sztenderd megjelenések mellett egyaránt megtalálhatóak a scrollozásra vagy felhasználói interakcióra aktiválódó, látványos és dinamikus formátumok is.

Szakmai partnereink