Feliratkozás hírlevélre

Display Network

Az Infinety Display divíziója egyedülállóan kiterjedt és változatos digitális kommunikációs platformot biztosít desktop környezetben. Magyarország egyik legnagyobb felhasználó-eléréssel rendelkező független online értékesítő hálózataként évente közel ezer display médiakampányt menedzselünk a piac legkülönbözőbb iparági szereplői számára. A szektor legújabb kommunikációs technológiáival és módszereivel dolgozunk, legyen szó akár brandépítő vagy akár direkt értékesítést támogató digitális megoldásokról.

Portfóliónk

Több mint 4,7 millió egyedi usert elérő*, 180-nál is több tematikus weboldalt tartalmazó független digitális network.
*Forrás: Gemius-DKT, 2023.01.

Valós idejű kampányoptimalizálás

A legjobb eredmények elérése érdekében az ügyfélre szabott egyedi médiaajánlat, minden esetben real-time kampányoptimalizálással egészül ki.

Teljesítménygaranciák

A kampány legfontosabb KPI mutatóinak teljesítésére garanciát vállalunk.

Reporting és transzparencia

Folyamatos teljesítmény-riport és teljes körű hirdetői hozzáférés a kampányadatokhoz.

Hatékony célcsoport elérés a digitális szférában

Számos weboldalt tömörítő long tail portfóliónkon megtaláljuk a célközönség számára leginkább affinis site-okat és tematikákat. Médiapartnereink weboldalait az iparág által elfogadott hivatalos közönségmérés szerint auditáljuk, ennek köszönhetően demográfiai változók mentén is képesek vagyunk a célcsoport fókuszált elérésére. Kampányainkhoz minden esetben egyedi média-mixet alakítunk ki, így csak a márka fogyasztói számára releváns környezetben jelenik meg a hirdető.

Fókuszált kommunikáció a célcsoport számára

Weboldal-hálózatunk a kereskedelmileg releváns célcsoportba tartozó internetezők közel háromnegyedét képes megszólítani.* A széles elérés mellett hogyan lehet hatékonyabban célozni a potenciális fogyasztókat és minimalizálni a felesleges reklámmegjelenések számát? Ügyfeleink számára rendelkezésre állnak további targetálási és retargetálási megoldások, melyek érdeklődés, viselkedés és egyéb paraméterek mentén teszik precízebbé a userek célzását.
*Forrás: Gemius-DKT, 2021

Egyediség és brandépítés

Ha szeretné márkája és a fogyasztók közötti kapcsolatot erősíteni vagy brandjének építése a cél, látványos- és pozitív kötődését elősegítő kreatív megjelenésre van szüksége. Az Infinety Display Network számtalan különleges és egyedi fejlesztésű megjelenési formátumai a felhasználók böngészési szokásaihoz igazodva hívják fel a figyelmet a marketingüzenetre. A nemzetközi standard IAB* formátumok mellett az Infinety exkluzív Rich Media megoldásaival garantáltan lenyűgözheti a felhasználókat.
*Interactive Advertising Bureau

Hatékonyságnövelés

Megkönnyítjük a fogyasztó vásárláshoz vezető útját. A több ezer kifuttatott kampány adatainak állandó elemzése révén magas szintű tudással rendelkezünk usereink online tartalomfogyasztási szokásairól. Az évek során felhalmozódott rengeteg adatot, szaktudást és a direkt értékesítést segítő modern technikákat ötvözzük csatornáinkon hirdetőink értékesítési céljainak segítése érdekében.

Adatok és átláthatóság

Cégünk elkötelezett a tisztességes piaci magatartás és az átlátható működés iránt. Kampányainkról részletes, napi riportokat közlünk partnerink számára, illetve hozzáférést biztosítunk a teljes kampánymenedzsmenti rendszerünkhöz, hogy ügyfeleink naprakész információval rendelkezzenek a kommunikációjukat érintő státuszról.

Szakmai partnereink