Feliratkozás hírlevélre

eDM Adatbázisok

Az E-DM töretlenül népszerű része az online marketing-mixnek. Célcsoporttól és szektortól függetlenül szívesen használják a hirdetők ezt a digitális megoldást, a mi feladatunk pedig integrált szolgáltatást nyújtani az email marketinget használó Ügyfeleink számára. Az Infinety E-DM portfóliójának elérése több mint 3 millió címzett, ebből 2,3 millió cím nem és életkor szerint is szűrhető, illetve a címzettek közel fele speciális szűrési feltételek mellett - pl.: érdeklődési kör, oktatási intézmény, lakhely alapján - is elérhető.

Nagy tömeget elérő címlista

Az E-DM portfóliónk összesen több mint 3 millió címzettet számlál, így hatalmas user-bázist tudunk elérni.

Többszintes szűrés

Adatbázisainkban az alapvető demográfiai paramétereken kívül számos egyéb speciális szűrési lehetőség is elérhető.

Tisztított adatbázisok

Adatbázisaink folyamatosan frissülnek, így a hirdetőink minden esetben aktív, valóban releváns felhasználónak küldhetnek üzenetet.

Tematikus közösségek

Tematikus weboldalaink címlistáival és hírlevelei által elért közönségével bővíthető a célcsoport-elérés.

Háromrétegű E-DM szolgáltatás

Portfóliónk tucatnyi adatbázisból áll össze. A kizárólag a hálózatunkba tartozó weboldalak E-DM állománya mellett a legnagyobb hazai adatbázisok címlistáit is értékesítjük. Adódhat azonban, hogy új adatbázisra van szükség. Az Infinety partner teljesen új, nyereményjáték alapú címlista létrehozásában is, amelyet Ügyfelünk a továbbiakban szabadon felhasználhat más kampányaiban.

Vegye igénybe extra lehetőségeinket!

Tudjuk, hogy a széles tömeget elérő és friss adatbázis önmagában nem elegendő. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a Hirdetőink számára olyan plusz lehetőségeket biztosítsunk, amelyeket kihasználva tovább növelhető az email kampány sikeressége.

Érdeklődés alapú célzás

Tematikus adatbázisainkat használva Ügyfeleink elérhetik kifejezetten az ő szolgáltatásuk iránt érdeklődő felhasználókat. A nem, kor, státusz és lakóhely mellett preferencia alapú szűrési paraméterek is rendelkezésre állnak, így könnyedén megszólíthatóvá válnak többek között az utazás, az egészség vagy a lakás tematika iránt érdeklődő internezők is.

Szakmai partnereink