Feliratkozás hírlevélre

Content Marketing

A hirdetésblokkolók elterjedésével kiváló alternatív kommunikációs csatorna a felhasználók eléréséhez. Az internetezők szívesebben találkoznak tartalom alapú, nem zavaró hirdetésekkel, a virális hatás, a brandépítés, az engagement-növelés, továbbá a párbeszéd lehetősége a fogyasztóval mind a content marketing használata mellett szóló érvek.

Komplex együttműködés

Akár egész évre szóló, komplex tartalomgyártás az Ügyfél aktív közreműködése és ellenőrzése mellett.

Kimeríthetetlen eszköztár

A blog, a videó – és fotósorozat, social content vagy a rendezvény mind hatékonyan járulnak hozzá a tartalom alapú hirdetési célokhoz.

Mérhetőség

Az előre meghatározott KPI-ok mérésére, valamint teljesülésükre garanciát vállalunk.

Long Tail – Hiteles felület

A 180-nál is több tematikus weboldalt számláló portfóliónkon bármilyen témához képesek vagyunk hiteles kommunikációs környezetet biztosítani.

360 fokos digitális szolgáltatások

Az Infinety content marketing divíziója – igény esetén - a felmerülő feladatok minden szakaszát szakértő módon látja el a kommunikációs stratégia megalkotásától egészen a kampány postbuy elemzéséig. Ügyfeleink válláról levéve a terhet felelünk a kreatív koncepció megalkotásáért, eszköz –és médiaválasztásért, kivitelezésért, gyártásért és a kampány hibamentes futtatásáért.

Hirdessen natívan!

A content marketing kampányok hatékonyságát alapvetően befolyásolja, hogy sikerül-e hiteles felületen megszólítani a felhasználókat. Ideális esetben a szerkesztőségi és a fizetett tartalom közti határ elmosódik, így a weboldalt böngészve a user könnyebben befogadja a hirdető üzenetét. A natív, vagyis a tartalomba teljesen integrálódó megjelenés sikeresen kapcsolja össze márkáját a célcsoporttal.

Felkészült content csapat

Minden tartalom alapú kampányért jól felkészült team felel. A munkafolyamat összes eleme előre meghatározott ütemterv szerint zajlik annak érdekében, hogy Ügyfeleink számára gördülékeny, problémamentes és kiemelkedő szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Szakmai partnereink