Szárnyalt a Programturizmus.hu a nyári időszakban!

2021. szeptember 15.

Mindannyiunk nagy örömére a nyári hónapok már nem a korlátozásokról szóltak, végre kiszabadulhattunk az otthoni bezártságból és újra jobbnál jobb programokkal tölthettük el szabadidőnket. Az életkörülményeink megváltozása a médiafogyasztási szokásainkon is éreztette hatását. A hazai online médiapiac tartalmai közül látogatottsági adatok szemponjából a nyár nagy nyertesének mondhatja magát a programturizmus.hu, mely az utóbbi hónapokban folyamatosan növelni tudta látogatótáborát, ezáltal jelenleg portfóliónk egyik legnagyobb weboldalának számít. 

A programajánlásra specializálódott oldal nyáron havonta átlagosan 892 ezer egyedi látogatót ért el, akik havi szinten 3,6 millió oldalletöltést generáltak. A legforgalmasabb hónap az augusztus (1,2 millió egyedi látogató, 5,3 millió oldalletöltés), míg a legkiemelkedőbb nap augusztus 20-a volt. A magyar államalapítás évfordulójának napján a több mint 600, Gemius közönségmérésben résztvevő weboldal közül a programturizmus.hu 281 ezer internetező elérésével a 15. legnagyobb oldalnak számított. 

Egyedi látogatók száma a Programturizmus.hu-n 2021-ben (Forrás: Gemius)

Látogatótáborában felülreprezentáltak a diplomás (affinitás: 116) és a középkorú (113) internetezők. A forgalom jellemzően mobilon erősebb, az oldalletöltések 75%-a ezen az eszközön történik. Az oldal nem véletlenül vált ennyire népszerűvé, az igényes, jól szerkesztett tartalom és a hatékony keresőoptimalizáció (a nyári hónapokban a látogatások 90%-a keresőmotorokból érkezett a site-ra) egyaránt hozzájárulnak a szép mutatókhoz.

A programturizmus.hu-n teljesítmény és idő alapú multiscreen banneres megjelenések mellett PR cikk és teljesen egyedi, csomagalapú kiemelésekre is van lehetőség. További részletekért, illetve ajánlatkérés esetén írj nekünk a sales@infinety.hu címen!