Vadonatúj tematika az Infinety portfólión - bitcoinbazis.hu és kriptoworld.hu

2021. október 21.

Folyamatosan bővülő portfóliónk a közelmúltban két kriptovaluta tematikájú oldallal gazdagodott. A bitcoinbazis.hu és a kriptoworld.hu minden nap a legfrissebb híreket szállítja a Bitcon és az altcoin-ok világából. De nem csak híreket találunk az oldalakon, hanem elképesztő mennyiségű felhalmozott tudásanyag is olvasható rajtuk, valamint az aktuális árfolyamokról is tájékozódhat a látogató. Pár éve még csak legyintettünk, ha meghallottuk a Bitcoin-t, de mára már nagyon úgy tűnik, hogy hosszabb távon is velünk maradnak a kriptovaluták. Új oldalaink ebben a világban segítenek eligazodni az olvasóknak.

A számok tükrében

Látogatottsági adataik alapján elmondhatjuk, hogy a hazai internetezők körében is egyre növekszik a kriptovaluták iránti érdeklődés. Az eddig rendelkezésünkre álló mérések szerint a bitcoinbazis.hu havi szinten átlagosan 161 ezer egyedi látogatót képes megszólítani, míg a kriptoworld.hu olvasótábora havonta közel 40 ezresre becsülhető. A felhasználók között erősen felülreprezentált a férfiak célcsoportja, októberben a bitcoinbazis.hu-n 69%, a kriptoworld.hu-n 81% volt az arányuk. 

Megjelenési lehetőségek

Az oldalon az idő és AV alapon is elérhető IAB standard desktop és mobil banneres megjelenéseken kívül tartalmi együttműködések is megvalósíthatók (pl. előre egyeztetett, tematikába illő PR cikkek).

Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig digitális médiafelületeit szeretné csatlakoztatni az Infinety független értékesítési portfóliójába, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!