Szezonalitás tematikák szerint – horgászat, kirándulás

2021. június 24.

Kisebb szünet után, de töretlen lelkesedéssel folytatódik szezonalitáshoz kötődő site bemutató sorozatunk! Nyári időszakra szabadtéri tematikával készültünk, ezúttal a vízi- és erdei világgal kapcsolatos weboldalak érkeznek elemzésre, mégpedig annak inkább a technikai tartalmaival: jöjjön hát horgászat és kirándulás témában némi híradás:

Haldorado.hu

1997-ben nyitotta meg kapuit a Haldorádó horgászbolt, Dél-Magyarország egyik legismertebb és legjobban felszerelt szaküzlete lett, melynek időközben a fizikai bolthoz hasonló népszerűségű webshopja és témába vágó további leírásai, tartalmai is születtek, csak hogy teljes legyen a paletta mind szaktudás, mind pedig elérhetőség tekintetében. Kínálatában minden fontos felszerelést és horgászvizekkel kapcsolatos információt megtalálhat a kedves érdeklődő. Emellett pedig hirdetési felületekkel is tud szolgálni hirdető Ügyfeleink számára év eleje óta az Infinety portfóliójában.

Az oldal népszerűségét a horgász berkekben mi sem bizonyítja jobban, mint az hogy tavaly júniusban 2 429 489 PI-t és 145 352 UV-t hozott az oldal. Ez a méretű látogatói bázis jellemző rá a tavaszi és nyári hónapokban, ősszel és télen valamelyest csökken ez a forgalom 70-80 ezer UV és 1,6-1,8 millió PI magasságára.

Az oldal felületei megvásárolhatók mind teljesítményalapon, mind pedig banneres fix/időalapon (970x250, 300x600, 640x360, 300x250) akár rich media formátumokkal is (Showroomunkban lehet válogatni a különböző variációk között), mindemellett PR cikk és szponzoráció megjelenési lehetőség is adott.

Kirandulastippek.hu

A Kirándulástippek oldal azoknak szól, akik rövidebb-hosszabb regionális (Magyarország és szomszédos területek) kirándulást terveznek akár több napos formában is. Nem csak a komoly túrázás szerelmeseinek lehet hasznos a site: biciklis, könnyen bejárható erdei és hegyi túrák, valamint családosok számára is teljesíthető útvonalak, programok egyaránt megtalálhatók itt. Szintén rálelhetünk fürdőhely, szállás, étel-ital leírásokra is. Térképekkel, tanácsokkal, ötletekkel, top10 látnivalókkal kapcsolatos leírásokkal lát el az oldal, hogy minden fontos részletét megismerhessük a felfedezni kívánt területeknek.

Hirdetési felületeket tekintve 970x250, 300x600, 640x360 és 300x250 px-es bannerméretek befogadása oldható meg, kizárólag fix/időalapú megrendelés formájában, azonban ezek esetében választható rich media formátum is.

Ami az egyedi látogatókat és az oldalletöltéseket illeti, – ha már a szezonalitás a téma – itt is a tavaszi, nyári hónapok tekinthetők erősebbnek: 2020. júliusában 282 559 UV mellett 850 059 PI teljesítményt mutat az oldal (idén márciusban 915 428 PI-t hozott a site), így érdemes még most nyárra mindenképp tervezni az oldallal a nagyobb látogatottsági adatok figyelembevételével. Az őszi-téli időszakra a 70-100 ezer UV és 300-500 ezer között PI volumen az átlagos forgalmi adat.

Amennyiben  bemutatott oldalaink bármelyike felkeltette digitális kommunikációs céllal rendelkező olvasóink érdeklődését, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen! Ha pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, független médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!

*A cikkben felhasznált adatok forrása: Gemius - DKT prism/explorer 2020/2021