Új, autó-motor és sport tematikákkal egészült ki portfóliónk

2018. április 11.

A tavasz beköszöntével sincs pihenés az Infinety portfóliómenedzsment szakterületén. Ezúttal a férfiasabb, sport, autó-motor tematikák irányába bővítettük kínálatunkat. Jelen írásunkban szeretnénk bemutatni négy új magazinoldalt, melyek 2018. tavaszátol az Infinety Férfi, Sport IT tematikus csomagját erősíti.

Autosajto.hu

Az autós tematikák legszélesebb spektrumát fedi le az Autósajtó.hu. A legújabb fejlesztések és új modellek tesztjeinek, valamint az autóipar legújabb hírei mellett helyet biztosít „hasábjain” az oldtimerek számára is, hogy a régi klasszikusok szerelmesei se maradjanak tartalom nélkül.

Az oldal teljesen családbarát, így a fiatalabb generáció is nyugodtan böngészhet a website-on.

Sportmotor.hu

Minden, ami motorsport, hírek a közutak világából, a legújabb gépek videós és szöveges bemutatói, illetve Interaktív fórum és eseménybeszámoló várja a száguldás szerelmeseit.

A website-hoz közvetve tartozik egy hirdetési oldal, a kepesmotor.hu, ahol a motoros napi hírek mellett számtalan motor- és alkatrész-ajánlattal kapcsolatos apróhirdetés között válogathat a látogató.

Flowcycle.hu

A motorok mellett a másik kétkerekű jármű híveire is gondoltunk, ezért partneri megállapodást kötöttünk a Flowcycle.hu bringás magazinnal. Az oldalon csupa prémium content található meg a legfrissebb biciklis trendekről, eseményekről, sporthírekről és a legújabb innovációkról.

Az oldal fő szószólója a tudatos közlekedésnek, fenntarthatóságnak és a biciklis kultúrának, amit szerkesztőik saját blogbejegyzéseiken keresztül is hirdetnek. A fiatalos portál a közzösségi oldalakon is elérhető, Facebookon és Instagramon is több ezres követői táborral rendelkezik.

Alapjarat.hu

A hazai és nemzetközi autós hírek mellett szöveges értékeléssel és videós összefoglalókkal, részletes szakmai tesztekkel jelentkezik a site. Az F1 és más autós versenybeszámolók mellett nyit az autós társadalom minden közösségére.

A weboldal sikerességét mutatja, hogy mára havonta több mint 200 ezer egyedi user olvassa az Alapjárat.hu tartalmát, ezzel az egyik legkiemelkedőbb elérésű site a hazai piacon.