Két új tematikus oldal az Infinety long tail hálózatában

2018. március 5.

Két újabb tematikus website futott ki a pályára az Infinety színeiben. Egy férfias sportoldalt, a hazai legnagyobb FC Barcelona-val foglalkozó weboldalt és egy fiatalokra fókuszáló, dalszövegeket listázó portált köszönthetünk köreinkben.

Eurobarca.hu

Az Eurobarca a hazai FC Barcelona szurkolók egyik legnagyobb digitlis gyűjtőhelye. A site-on részletes, objektív és folyamatosan frissülő szerkesztői tartalom van a klub mindennapjairól. Meccsösszefoglalók, versenynaptár, elemzések, igazolási hírek, egyszóval minden, ami egy szurkolót érdekel a spanyol labdarúgóbajnokság egyik élharcos csapatának történéseiből.

A site tagja az Infinety Férfi, Sport IT tematikus csomagjának, amely a férfi célcsoportot érdeklő tematikák gyűjtőhelye. Férfias tematikus csomagunk weboldalait havonta 1,5 millió egyedi user látogatja több mint 45 millió oldalletöltést generálva. A csomagon jelentős a mobil platformról történő látogatás is, az oldalletöltések 40%-a okostelefonról érkezik.

A csomag 120-as affinitással rendelkezik a férfi, illetve 127-es affinitással a magas (Esomar AB) státuszúakra és a 137-es affintási index-szel a diplomás főkeresőkre.

Magyar-dalszoveg.hu

Március elejétől működünk együtt a külföldi dalokat listázó és azokat magyarra lefordítva is publikáló portállal. A site épít az aktív felhasználóira, hiszen a lefordított dalszövegekért cserében pontokat kaphatnak. Az oldalon minden műfaj kedvelői megtalálják a szívükhöz közel álló zenék dalszövegeit az alternatívtól a pop és a rock-on keresztül egészen az R'n'B-ig.

A site tagja a Fiatalok, Szórakozás csomagunknak, mely hatékonyan célozza meg a legfiatalabb vásárlóképes korosztályt a virtuális térben. A csomag havonta 1,5 millió egyedi látogatót ér el, 137-es affinitással a 18-29 éves látogatókra. A felsőfokú képzésre járók, egyetemisták célcsoportja is könnyen érhető el a csomagba tartozó tematikus oldalak segítségével, a célcsoport affinitása a csomagon 190.