Új oldalaink a télen pihenni vágyó userek elérésére

2017. november 28.

A 2005-ben alakult Termalfurdo.hu Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja, amely a fürdőzés mellett lifestyle és wellness témákban nyújt minőségi információkat olvasóinak.

A portál egyik legjelentősebb értéke a tartalmas fürdő- és szállásadatbázis. Az erre épülő, összetett és részletes keresésekre is alkalmas fürdő- és szálláskereső segítségével az olvasók könnyedén megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő fürdőt vagy szállást. Ezt az adatbázist programok, egyéb látnivalók leírása egészíti ki. A portálon komoly szerep jut a híreknek, ismeretterjesztő, egészséggel és egészségturizmussal foglalkozó cikkeknek, összeállításoknak is. A Termalfurdo.hu egyik nagy erőssége a 370 ezer aktív címből álló, folyamatosan karban tartott hírlevél adatbázis. Az adatbázis szegmentálási lehetőségei: nem, életkor, lakóhely, kedvenc fürdő. 

A Termalfurdo.hu havi elérése 180 ezer UV (egyedi látogató), 700 ezer PI (oldalletöltés), Facebook oldaluk kedvelőinek száma 175 ezer, így az utazás tematikájú hirdetők számára megkerülhetetlen a weboldal.

A Termalfurdo.hu csapata minden évben megrendezi az Év Fürdője versenyt, melynek elsődleges célja, hogy ráirányítsa a nagyközönség figyelmét hazánk páratlan termálvízkincsére és magára a fürdőzésre. A 2017-es közönségszavazáson összesen 167 000 szavazatot adtak le. A versenyre készült portál - Azevfurdoje.hu - egész évben elérhető!

A Termalfurdo.hu-hoz részben hasonló tematikával, de a fiatalabb közönséget megszólító Strand.hu az épített strandok mellett a szabadvízi strandokat is bemutatja. A strandok az eddigieknél lényegesen több szempont alapján (árak, nyitva tartás, vannak-e gyermekbarát szolgáltatások, térképes kereső stb.) kereshetőek az egész évben elérhető weboldalon. 

Mindhárom oldal elérhető a Családi, valamint a Kultúra, Gasztro, Életstílus csomagjainkban. Családi csomagunk a célcsoportban kiemelt affinitással bíró oldalakat tartalmaz, emellett havi elérése 800 ezer UV (egyedi felhasználó) és 5,3 millió PI (oldalletöltés).

Forrás: Gemius DKT 2017.