Továbbra is vezető szerepben az Infinety prémium long-tail portfóliója

2019. január 22.

2018 decemberében az Infinety produkálta a legnagyobb növekedést hazánk vezető online sales house-ai és kiadói körében, ha a portfóliók által elért egyedi látogatók számát nézzük. Az elmúlt esztendő utolsó hónapjában 209.000-el több internetező fordult meg weboldalainkon novemberhez képest, ezzel közel 4 és félmillió egyedi látogatót szólított meg az Infinety teljes értékesítési portfóliójába tartozó weboldalak csoportja. 

A platformok szerinti megoszlás a következőképpen alakult: Desktopon 2 millió 700 ezer, mobilon 3 millió 200 ezer, tableten pedig 387 ezer internetezőt értünk el. Portfóliónk 139 milliós oldalletöltési forgalmat bonyolított le, melynek 46%-a érkezett desktopról, 48%-a mobil készülékről, 6%-a pedig tablet eszközről.


A portfólióépítésnél továbbra is a minőségi, tematikus weboldalakkal való együttműködésre törekszünk, melyek révén hatékonyan megszólíthatók a médiavásárlói oldal számára legrelevánsabbnak ítélt célcsoportok. Weboldalaink ezen, a kereskedelmi szempontból kiemelt célcsoportokat elérni igyekvő Hirdető Partnerek számára tematikus csomagokba rendezve is elérhetőek, melyek megkönnyítik a médiatervezés- és vásárlás folyamatát.

 

*Forrás: Gemius - DKT 2018.12 - Infinety teljes értékesítési portfólió