Bemutatjuk legújabb bannerfejlesztéseinket!

2018. november 30.

Az Infinety-nél a jövő évi hirdetésforgalmat is felkészülten várjuk, ennek mi sem mutatósabb példája, minthogy ismét 2 új szemetgyönyörködtető Rich Media formátummal készültünk, melyeket januártól már használhat is a nagyközönség.

Az Inspiration 3D formátumunkat reméljük, már mindenki ismeri, hiszen ez a fajta megjelenéstípus szélesebb körben elterjedt; igaz picit más animációkkal, olykor más-más méretekre optimalizálva. Nálunk azonban, ahogy a többi fejlesztésnek is, előnye a személyre szabhatóság. Népszerű is Ügyfeleink körében: látványos, hatékony és egyszerű az elkészítése, mivel ez is egy olyan bannersablonunkból működik, amely nem jár semmilyen fejlesztési kötelezettséggel megrendelői oldalról. A példánál maradva akár egyetlen statikus IAB sztenderd mérettel is működtethető.

A formátumról mintát természetesen a Showroomunkban lehet találni (desktopon itt, mobilon pedig itt).

 

Inspiration Horizontal

Az Inspiration 3D desktop egy alternatív verziója a Horizontal, amelynél a hasáb ezúttal nem kiemelkedve forog, hanem kvázi „befelé fordul”. Ennek ellenére nem depresszív, sőt, kifejezetten content barát ez a formátum, hiszen nem takarja ki semmilyen formában az adott site egyéb tartalmait, kizárólag a hirdetési zóna keretén belül történik az animáció.

Az alapanyag szintén 4 db kreatív (ez természetesen lehet kép, de akár html is), a siker pedig garantált! Desktop-ra optimalizált fejlesztésünk itt tekinthető meg élőben, a mobilról olvasók figyelmébe pedig az alábbi videót ajánljuk:

Rotate

A fenti 3D bannerekhez hasonlóan ez is egy 4 kreatívból álló formátum, melyek ezúttal nem egy hasábot formálva és forgatva mutatják meg minden oldalukat, hanem user-interakcióra, egy virtuális térben köröznek.

Kép- és html kompatibilis megjelenésről van itt is szó, így ha az Inspiration 3D megjelenéshez már legyártásra került egy bannercsomag az adott kampányban, úgy azzal a lendülettel már ezt a rich media formátumunk is bevethető a médiatervben, ezzel garantálva a frissességet és az egyedi megjelenési lehetőséget.

A desktop-ra optimalizált formátumot kipróbálni itt lehet, a mobilról olvasóknak pedig szintén mellékeltünk videót is:

Amennyiben bármelyik formátumunk felkeltette érdeklődést, várjuk meglévő és leendő Ügyfeleink megkereséseit a sales@infinety.hu címen!