Rich media használata programmatic private dealekben

2023. december 5.

Az Infinety portfólióján számos rich media megjelenési lehetőség adott, ezeket minden kedves felhasználó megtekintheti a showroom oldalunkon. Használatuk azonban az idők folyamán leginkább negotiated display kampányokra korlátozódtak, de egy új funkcióval, valamint ezen bejegyzéssel szeretnénk nagyobb figyelmet fordítani arra, hogy egyes rich media formátumok bátran használhatók private deal-ek esetén is!

Az Infinety showroom egy új szűrővel bővült, melynek segítségével látható, hogy milyen hagyományos és rich media formátumok alkalmazhatók private deal rendelésekor. A bal oldali szűrők között található Programmatic gombra kattintva érhetjük el a megfelelő formátumokat felhasználásra:

Megmutatunk néhány formátumot, amelyeket nyugodt szívvel ajánlunk private deal használatakor is:

Inspiration Horizontal

Az inspiration formátumcsaládunk tagja szintén 4 oldalon tud üzenetet megjeleníteni, így storytelling funkcióra kiválóan alkalmas. Az inspiration 3D testvérével ellentétben itt a forgás animációja befelé ugrik, ezzel adva egyedi látványt az oldalak közötti lapozásnak.

 

Filter bannerek:

Bevezetésük óta töretlen népszerűségnek örvendő rich media megjelenések negotiated display kampányokban, immáron 10 tagot számlál a Filter termékcsalád. A kampány témájának (pl.: húsvét), évszaknak (téli megjelenés) megfelelően választhat egyedi filtert az Ügyfél a képalapú bannereihez.

 

Video Olümposz Simple

Nem maradhatunk videós megjelenés nélkül programmatic esetén sem: Video Olümposz Simple formátumunk egy képes anyaggal is egyedire szabható videós megjelenés, a klasszikus Video Olümposz rich media bannerünk beágyazott verziója. IAB standard méretekkel elérhető.

 

Dual Click

2 fázisú rich media megjelenésünk, amelyben lehetőség van 2 különböző válaszlehetőséggel, üzenettel megcélozni a felhasználót preferenciájától függően. A válaszadások mennyisége mérhető ezen bannermegjelenések esetén is, ezzel mérve a kommunikáció hatékonyságát.

 

A portfóliónkban elérhető összes formátum a Showroomunkban működés közben is megtekinthető és minden kommunikációban felármentesen használhatók.