Formátumfejlesztések 2023 H1-re - II. rész

2023. március 31.

Folytatjuk idei rich media fejlesztéseink bemutatását, az első rész ide kattintva olvasható. A második részben az interaktivitást, funkcionalitást szem előtt tartó fejlesztések mutatjuk be, aminek eredményeként szélesebb körben használhatóvá váltak az adott formátumcsaládok.

Etna video

Az egyik első nagyformátumú megjelenésünk videóval bővült! A 970x620 px méretű hirdetésünket (amelyet a weboldalak fejlécben található zónáinak helyén tudjuk megjelentetni) a továbbiakban videóval is ki tudjuk szolgálni. Időalapú kampányokba rendelhető, látványos, nagy méretű formátum, awareness célokra biztos pont!

 

Interscroller video

A szponzorációs megjelenés kiváltására alkalmas nagyformátumú megjelenésünk szintén kapott videós verziót. Az oldalt az első nézőkép után kettévágva jelenik meg két tartalom között, amelyen át tud görgetni a felhasználó: a képet teljes egészében látva a kijelzőt/képernyőt kitölti a megjelenés. Miután a banner a teljes kijelzőt kitöltötte, további görgetésre az oldal tartalma rágördül a kreatívra, ezzel eltüntetve azt teljesen. Desktopra és mobilra egyaránt elérhető a videós változat is.

 

+1: Magazine Mobile

Prospektusok banneres megjelenítéséhez alakítottunk ki egy egyszerű sablonnal működtethető formátumot, amely a Magazine nevet kapta. Időalapú megjelenítéshez elérhető 1140x730 px-es méretben, teljesítményalapon viszont wideboard (640x360 px) hirdetési zónákban is megjeleníthető. Hiánypótlóként érkezett belőle egy kialakításra ennek megfelelő 300x250 px-es verzió is, amely az újság lapozásának effektjét tartalmazza, természetesen több termékoldal megjelenítési lehetőségével együtt, hogy mobil eszközön is át tudja lapozni a felhasználó a jobbnál jobb hirdetői ajánlatokat.

 

Formátumainkat minden kampánytípus esetén teljesen felármentesen biztosítjuk partnereink számára, melyeket működés közben a Showroom-unkban lehet megtekinteni. Bármilyen felmerülő kérdés kapcsán pedig örömmel várjuk a megkereséseket a sales@infinety.hu email címre!