Ismét új partnerrel bővült a portfóliónk: bemutatjuk a Gamekapocs.hu oldalunkat

2022. március 22.

A gamer tematika és célközönség egyre nagyobb teret hódít magának, így külön örömünkre szolgál, hogy legújabb médiapartnerünk ebben a szegmensben erősíti a porfóliónkat. Az oldal közismert a gamer világban hiszen folyamatosan frissülő tartalmakkal, hírekkel, játéktesztekkel, filmkritikákkal találkoznak a portálon az érdeklődők. Hamarosan egy ráncfelvarrást követően április 1-től kinézetben is teljesen megújulva várja a látogatókat és hirdetőket az oldal.

A számok tükrében

A legfrissebb közönségmérési adatok szerint a Gamekapocs.hu februárban 64 532 egyedi látogatót ért el, 512 612 oldalletöltés mellett. Egy egyedi látogató átlagosan 5 percet tölt el az a portálon havonta. Látogatóik között felülreprezentáltak a férfi, valamint a 18-49 éves ABC státuszú internetezők.

Megjelenési lehetőségek

Az oldalon AV, UV, VI és FIX alapon elérhető IAB standard desktop és mobil banneres megjelenéseken kívül tartalmi együttműködések is megvalósíthatóak.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen! Amennyiben pedig digitális médiafelületeit szeretné csatlakoztatni az Infinety független értékesítési portfóliójába, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!