Tovább erősödött piaci pozíciónk!

2021. augusztus 4.

A Gemius hivatalos online közönségmérési adatai szerint július hónapban az Infinety idei legnagyobb havi elérési adatait produkálta. A több mint 4,5 millió elért egyedi látogató 74,16%-os lefedettségnek felel meg, amivel prémium long-tail portfóliónk tovább tudta erősíteni piaci pozícióját, hiszen a hatodikról az ötödik helyre előzött a hazai hálózatok rangsorában. 

A Digitális Közönségmérési Tanács minden hónapban közzéteszi a weboldalán, hogy a kizárólag auditált, hálózathoz tartozó publikus weboldalak figyelembevételével hogyan néz ki a hazai szereplők toplistája. Ez a rangsor abban tér el a fentitől, hogy az applikációk és stream-ek elérési adatait nem veszi figyelembe, csak a weboldalakét. Ha ezt az összehasonlítást nézzük, az Infinety-t még előkelőbb helyen, vezető sales house-ként láthatjuk.

Nálunk, az Infinety-nél kiemelt cél, hogy az eddigi évek munkájával kivívott élmezőnybeli pozíciónkat megőrizzük és az adódó lehetőségeket kihasználva még magasabbra törjünk, ennek szellemében fejlesztjük folyamatosan prémium long-tail portfóliónkat. Amennyiben digitális médiafelületét szeretné csatlakoztatni vezető elérésű független értékesítési portfóliónkba, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!
Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen!