Töretlenül kimagasló pozícióval rendelkezünk a női felhasználók célcsoportjában

2022. május 24.

A digitális médiapiac különböző szereplőinek óriási versenyhelyzet közepette kell permanens jó teljesítményt nyújtaniuk. A siker kulcsa a minél jobb elérés produkálása, mivel az online sales house-ok és kiadók hazai sorrendjét a közönségmérési adatok határozzák meg. Az Infinety prémium long-tail portfóliójának teljesítménye a legnagyobb elérésű szereplőkével vetekszik, számos kereskedelmileg kiemelt célcsoportban vezető eléréssel rendelkezünk, melyek közül bemutatjuk a női internetezőkét.

Az Infinety értékesítési portfóliója 71,68%-os eléréssel rendelkezik a nők célcsoportjában a Gemius közönségmérésének 2022. márciusi adatai alapján. A közel 2,5 millió internetező megszólításában nagy szerepet játszanak az olyan női tematikus weboldalaink, mint például a colore.hu, a mymirror.hu vagy a carrie.hu. Az affinis site-ok számát nézve az Infinety 66 weboldalával a teljes médiapiacon a második legnagyobb mutatóval rendelkező sales house, ami a portfólió diverzitását és a kínálat szélességét bizonyítja.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kollégáinkat a sales@infinety.hu címen!

Amennyiben digitális médiafelületeivel szeretne csatlakozni az Infinety vezető elérésű független értékesítési portfóliójához, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!