70% feletti elérés a kiemelt célcsoportokban!

2022. április 13.

Prémium long-tail portfóliónk tökéletesen alkalmas a kereskedelmileg kiemelt célcsoportok széleskörű megszólítására, ami havonta több mint 70%-os elérést jelent. Szeretnénk bemutatni az Infinety Group teljesítményét a nők, a férfiak, a fiatalok és a magas státuszúak szegmenseiben az aktuális közönségmérési adatok alapján.

A 15 év feletti internetezők körében 4,7 millió egyedi látogatót ért el prémium portfóliónk a Gemius 2022. márciusi adatai szerint, így továbbra is őrizzük előkelő pozíciónkat a hazai Sales House-ok rangsorában. Több mint 180 tematikus weboldallal biztosítunk releváns hirdetési környezetet minden kampányhoz, a piac igényeit és a Partnerek elvárásait kiszolgálva.

Amennyiben felkeltettük kommunikációs céllal rendelkező olvasóink figyelmét, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen. Ha pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, független médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!