Egyedi megjelenéseink a második negyedévből

2021. július 14.

Ahogy a második negyedévben megérkezett a jó idő, úgy robbantak be a jobbnál jobb megjelenések is a weboldalainkra. Rengeteg kiváló Rich Media banner futott Q2-ben, ezek közül most csak néhányat emelnénk ki, amiket különböző okok miatt mindenképpen meg szeretnénk mutatni Nektek.

Prospect – Dreher Viper

A Prospect megjelenésünk már nem új, de talán kevesen tudjátok, hogy a második fázisa videóval is működik. Itt a Viper kampánynál már az alap kreatív is nagyon jól sikerült, de kombinálva a videós Prospect Rich Media megjelenéssel igazán szép lett!

 

Scroll – Naturaqua

A Scroll Rich Media-nk attól igazán nagyszerű, hogy egy egyszerű 640x360-as bannerből figyelemfelkeltő megjelenést tud varázsolni. Az animáció akkor aktiválódik, amikor képernyőre kerül a banner, így garantált, hogy jobban észreveszi a felhasználó, ezzel természetesen nő a VIR és a CTR is! A leadott anyag lehet .JPG , .PNG , .GIF vagy HTML formátum is.

 

Inspiration 3D Zoom mobile – Kozel

Az egyik legnépszerűbb megjelenésünk az Inspiration 3D viszont kevesebben tudjátok, hogy van Inspiration 3D Zoom Rich Media bannerünk is mobilon. Szerencsére ugyanazokkal az anyagokkal működik mint az ismertebb társa, így ha Nektek is tetszik a Kozel megvalósítása, akkor bátran próbáljátok ki Ti is egy következő kampányban!

 

Triple Window – Opel Mokka

A Triple Window formátunk viszonylag friss, de szerencsére már most válogatni tudunk a jobbnál jobb megvalósítások között! Nekünk nagyon tetszik a nemzeti színekben sorbaállított Opel Mokka flotta, Ti mit gondoltok a bannerről?

 

Rainbow – HBO Wonder Woman

A Rainbow megjelenésünk nagy előnye, hogy csupán egy képet kell leadni hozzá, a varázslat ezután már a Rich Media sablonban történik! Görgetésre a kreatív fekete-fehérből színesre vált. Ez főleg akkor rendkívül látványos, ha az alap bannerünk erősebb színekben pompázik, mint például ez az HBO Wonder Woman megjelenés.

A portfóliónkban elérhető összes formátum a Showroom-unkban működés közben is megtekinthető és minden kommunikációban felármentesen használható.