Továbbra is vezető szerepben az Infinety prémium long-tail portfóliója

2019. október 4.

A Gemius - DKT hivatalos online közönségmérési adatai alapján az Infinety Group prémium long-tail portfóliója 2019 szeptemberében továbbra is vezető pozíciót foglal el a Sales House-ok rangsorában. Portfóliónk elérése az ősz első hónapjában újfent meghaladta a 4,5 millió egyedi látogatót (unique visitor - UV), total platformon (asztali PC-k és mobileszközök), a mérés alappopulációját képező 15+ éves hazai internetezők körében.

A fenti, 4,5 millió egyedi látogató százalékos elérésben kifejezve 72%-os lefedettségnek felel meg, vagyis az Infinety Group a hazai rendszeresen internetező, 15+ éves populáció közel 3/4-ét képes megszólítani havi szinten. Kimagasló elérésünk a Total platformon túlmenően, a Mobil és a PC platformok tekintetében is megmutatkozik; utóbbi eszközön a teljes havi elért felhasználószámunk 2,5 millió egyedi látogatónak, mobil eszközökön (okostelefonok és tabletek) pedig 3,5 millió látogatónak felel meg.


Elérésünk bemutatásán túl meglévő és leendő hirdető Partnereink figyelmébe ajánljuk tematikus csomagjainkat, amelyek előre válogatottan, a piacilag leggyakrabban megszólítani kívánt célcsoportok számára tartalmazzák long-tail portfóliónk releváns tartalmait. Használatukkal a médiatervezésre fordítandó idő lerövidül, miközben az általuk szállított teljesítménymutatókra továbbra is garanciákat adunk, így biztosítva Ügyfeleink digitális kommunikációjának sikerességét. Az Infinety által kínált egyedi, kreatív megjelenési lehetőségek pedig továbbra is interaktívan megtekinthetőek az Infinety Showroom felületén! Ajánlatkéréssel kapcsolatban, és további információkért kérjük keressék kolléginkat a sales@infinety.hu címen!

Amennyiben pedig digitális médiafelületeit szeretné csatlakoztatni az Infinety vezető elérésű független értékesítési portfóliójába, kérjük keresse bizalommal a médiapartneri kapcsolatokért felelős munkatársainkat a portfolio@infinety.hu e-mail címen!