Nagy elérésű márkák az Infinety-nél 2017-ben is: Randivonal.hu

2017. június 18.

17 éves fennállása óta 3 millió regisztrált taggal rendelkező társkereső oldallal, a Randivonal.hu-val bővült a portfóliónk. A weboldallal exkluzív targetálási lehetőségek is elérhetőek a felhasználók megadott demográfiai és érdeklődési információi alapján. Továbbá lehetőség van egyéb szűrési paraméterek kialakítására speciális célcsoportokhoz.

Amellett, hogy a site havonta átlagosan 493 ezer egyedi látogatót ér el, kimagasló engagement adatokat is produkál: egy átlagos user havonta 29 oldallatöltést végez az oldalon. A site-on folyamatos minőségi ellenőrzés és szabályozás garantálja a kulturált környezetben történő társkeresést, így a hamis profilok és a felnőtt tartalmak kizárásra kerülnek.

Randivonal.hu a weboldal mellett rendelkezik egy különálló RandiBloggal, mely programajánlóként funkcionál pároknak, illetve a userek feltölthetik megismerkedésük történetét is. A felület tökéletes lehet tartalmi együttműködések kialakítására, a fiatalok számára pedig mobil applikáción keresztül is elérhető a szolgáltatás. A userek 30-40%-a már rendszeresen okostelefonról jelentkezik be profiljába.

Forrás: Gemius - DKT 2017.