Kiemelt célcsoporthoz kiemelkedő elérés!

2023. január 13.

A magyar hirdetőpiac számára érdekes és releváns célcsoportok eléréséhez ideális lehetőséget nyújt prémium long-tail portfóliónk, melynek látogatói 70% feletti reach-t értek el az utolsó negyedév átlagai alapján. Az Infinety Group magas színvonalú teljesítménye tetten érhető a Gemius-DKT aktuális adatain keresztül mind a nők, a férfiak, a fiatalok és a magas státuszúak szegmenseinél.

2022. decemberi közönségmérési adatok szerint közel 4,6 millió egyedi látogatót ért el prémium portfóliónk a 15 év feletti internetezők között. A közel 71%-os eléréssel ismét a legjobb Sales House-ok között tudhatjuk magunkat. Több mint 180 tematikus weboldallal ideális hirdetési környezetet biztosítunk minden kampánytípushoz, szem előtt tartva a Partnerek igényeit és a piac elvárásait.

Amennyiben felkeltettük kommunikációs céllal rendelkező olvasóink figyelmét, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen. Ha pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, független médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!