Érje el célcsoportjának akár több mint 60%-át az Infinety-vel!

2023. december 6.

Prémium long-tail portfóliónk ideális lehetőséget nyújt a hirdetői szempontból olyan kiemelt célcsoportok elérésében, mint például a nők, férfiak, fiatalok, vagy a magas státuszú internetezőké. Portfóliónk november havi Gemius-DKT közönségmérési adatai alapján az előző négy célcsoportban mind-mind 60% feletti, a női célcsoportban pedig 70%-ot is meghaladó eléréssel bírt.

A 16 év feletti internetezők közönségében portfóliónk több mint 4,6 millió egyedi felhasználót ért el, ami 67%-os reach-nek felel meg – azaz, a 16 év feletti magyar internetezők kétharmada volt elérhető egy hónap alatt.

Prémium portfóliónk több, mint 180 tematikus weboldalán ideális hirdetési környezetet biztosítunk minden kampánytípushoz, szem előtt tartva partnereink igényeit és a piac elvárásait.

Ha szeretné az Infinety portfólióján megszólítani célközönségét, kérjük keressen minket a sales@infinety.hu-n; ha pedig tartalmával csatlakozna a hazai piac egyik vezető, független médiaportfóliójához, vegye fel velünk a kapcsolatot a portfolio@infinety.hu címen!