Szabadidő tematikus oldalak a tavaszi lendületben

2023. április 28.

Valljuk be őszintén, ki ne örülne annak, ha több időt szentelhetne a hobbijának? Sokan vagyunk sok félék, színes érdeklődési körrel és szabadidős tevékenységekkel. Olyan oldalakat mutatunk most be nektek amik közül legalább egyre a Te célcsoportod is affinis.

Alapjárat.hu

Itt a tavasz, élénkül az autópiac! A tavasz beköszöntével nem csak a ruhatárunk, a lakásunk frissül fel, de bizony a legtöbb emberben ilyenkor érik meg a gondolat az autócserére is. Ilyenkor bőszül olvasgatjuk a teszteket, figyelgetjük a cikkeket, hogy ki-milyen tapasztalattal bír az adott típusról. Az alapjárat releváns véleményvezér, aki nem csak vásárlási tanácsokban siet az olvasói segítségére, hanem hasznos tippeket és tanácsokkal lát el minden témában, ami a négykerekű társainkhoz kötött. A hirdetési formátumok széles palettájával találkozhatsz kínálatunkban, sőt, a reneszánszát élő Interscroller formátum is elérhető az oldalon!

Filmsor.hu

Bár a jó idő beköszöntével talán kevesebb időt töltünk a filmek társaságában, de tegyük a szívünkre a kezünket, egy nyáresti kellemes borozós este után hazaérve hulla fáradtan is, de  mindenki beteszi a kedvenc sorozatát legalább egy rész erejéig. A filmsor spoilerektől mentesen hihetetlenül gazdag és figyelemfelkeltő kritikákat és ajánlókat fogalmaz meg a jelenleg futó sorozatokról, már-már olyan profizmussal, hogy az is kedvet kap a sci-fi-hez, akitől teljesen távol áll ez a műfaj. Olvasói nagyvárosi, igényes Y, Z generációs tudatos tartalomfogyasztók, akik ma már többségében streaming szolgáltatókon keresztül nézik a sorozatokat, filmeket.

F1vilag.hu

Ki ne ismerné a „száguldó cirkuszt” és a versenyautók páratlan hangját- legalább a tévéből. Picit mindannyian azt feltételezzük, hogy a férfiakat szögezik a képernyő elé a forma1-es futamok, az F1 világ látogatói azonban mégis vegyesebben alakulnak: Látogatóinak száma ¼ részben hölgyek. A világszerte népszerű Forma1-es versenysorozattal foglalkozó portál látogatottsága egészen kiugró mutatókra képes, különösen a Forma1-es szezon ideje alatt. A növekvő látogatottság eredményeképp azt láthatjuk, hogy az oldalon összesen eltöltött órák száma is nagyjából háromszorosára (átlagosan 1002) növekszik a versenynapokon azokhoz a napokhoz képest, amikor sem időmérőt, sem futamot nem láthatnak a rajongók. Használd ki az idei szezont, még nem késő tervezni velük!