70% feletti elérésünk van az összes kiemelt célcsoportban!

2021. augusztus 16.

Az Infinety Group prémium long-tail portfóliójának az az egyik nagy erőssége, hogy az összes kereskedelmileg kiemelt célcsoportban képes legalább havi 70%-os elérésre. Ezúttal infografikákon keresztül mutatjuk be portfóliónk teljesítményét a legfontosabb mérőszámok szerint a férfiak, a nők, a magas státuszúak és a fiatalok (15-29 évesek) szegmenseiben.

A belföldi online közönségmérés alappopulációját képező 15+ éves korosztályban 4,4 millió egyedi látogató elérésével az Infinety továbbra is a Sales House-ok rangsorának élmezőnyében szerepel. A 180-nál is több tematikus weboldalt tartalmazó hálózatunk a piaci igényekre optimalizálva megfelel az image, brandépítő és performance kampányok elvárásainak.

Amennyiben felkeltettük kommunikációs céllal rendelkező olvasóink figyelmét, várjuk szíves megkeresésüket a sales@infinety.hu címen. Amennyiben pedig tartalmával a hazai piac egyik vezető, független médiaportfóliójához szeretne csatlakozni, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal a portfolio@infinety.hu e-mail címen!