Breaking News – Új híroldalak az Infinety kínálatában

2017. október 27.

Hírek, Információk és Üzleti, KKV, Döntéshozói tematikus csomagjainkat a Friss24.hu és az Azonnali.hu oldalakkal bővítettük.

A Friss24.hu egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan frissülő és kimagasló eléréssel rendelkező, elsősorban közéleti és bulvár témára fókuszáló online hírportál. Az oldal a fiatalok körében is nagy népszerűségnek örvend, közel 140 ezer ember döntött úgy, hogy követi a Friss24 hivatalos Facebook oldalát is. A weboldal elérése havonta átlagosan 400 ezer egyedi felhasználó (UV) és 1,1 millió oldalletöltés (PI).

Az Azonnali.hu a mindennapi politikával foglalkozó weboldal, amely nem mindennapi kérdéseket vet fel. Az oldal szerkesztői napi rendszerességgel számolnak be a legfrissebb politikai eseményekről, legtöbbször videósorozat formájában, a Mit mond az utca embere? videós rovat például a legfrissebb politikai hírek kapcsán kérdezi meg a járókelőket spontán véleményükről, ennél szűkebb célcsoportot ér el az Életke rovat, mely kifejezetten a fiatalabb generáció politikai témájú érdeklődésére fókuszál. Az Azonnali.hu mégis az Azonnali kérdések a Parlamentben videósorozatával vált népszerűvé, melyben a riporterek hétről hétre bejutnak az Országgyűlés falai közé, hogy ott rákérdezzenek a legforróbb témákra. A weboldal elérése havi 20 ezer egyedi felhasználó (UV) és 50 ezer oldalletöltés (PI).

Mindkét site tagja mind az 1,1 millió egyedi felhasználót elérő Üzleti, KKV, Döntéshozói, mind a 2,3 millió egyedi felhasználót számláló Hírek, Információk tematikus csomagunknak.  A magas státuszú internetezők körében Üzleti, KKV, Döntéshozói csomagunk affinitása 138. A Hírek, Információk tematikus site-jait böngészők közel kétharmada főbevásárló, 78%-a pedig városi.

További információkért keresse munkatársainkat a sales@infinety.hu címen!

Forrás: Gemius DKT 2017. Infinety teljes portfólió